phone 0475 61 88 22
email leiding@ksamoorslede.be
Slotactiviteit

 

Het einde van ons werkjaar is in zicht en daarom mag onze laatste activiteit wel wat specialer zijn. Op zaterdag 30 juni trekken we samen naar Oostende, voor een dag vol zon-zee-strand-plezier! Wil je er samen met ons een fantastische dag van maken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in

INSCHRIJVEN

Als jullie willen meegaan naar Oostende moeten jullie zich inschrijven vóór vrijdag 15 juni. Later inschrijven kan niet meer, aangezien wij zelf het definitieve aantal leden op tijd moeten kunnen doorgeven voor de reservatie van de trein. Inschrijven kan op deze pagina.

De inschrijving is pas volledig als ook het inschrijvingsgeld (€10/kind) betaald wordt. We vragen vriendelijk dit bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE12 8600 1068 1092 met volgende vermelding: “Inschrijving Oostende + naam en voornaam zoon(s)”.

VERTREK EN TERUGKOMST

9u00 We verwachten jullie in uniform aan het station van Roeselare. We nemen de trein om 09:18 naar Oostende. Zorg er zeker voor dat je op tijd bent!

17u41 Na een dagje vol plezier komen we aan in het station van Roeselare. Daarna nemen we de bus naar Moorslede en kun je je dochter komen ophalen aan onze lokalen, J.C. De 4link.

18u10 Aankomst aan onze lokalen, hier kunnen jullie je zoon(s) oppikken.

!BELANGRIJK!:

’s Morgens spreken we niet af aan onze lokalen, maar spreken we meteen af in Roeselare. We raden iedereen aan om zoveel mogelijk te carpoolen, zo houden we ook wat rekening met het milieu 😉 Samen met KSA Plus Moorslede, die op dezelfde dag ook naar Oostende gaat, leggen we ’s avonds een bus in om terug te keren van het station van Roeselare naar onze lokalen. Jullie hoeven jullie zonen ‘s avonds dus NIET op te halen in Roeselare, maar aan J.C. De 4link. Let wel, aangezien we momenteel nog geen bevestiging gekregen hebben in verband met de reservatie van de bus, zou het kunnen dat er toch nog aanpassingen volgen. HOU DUS ZEKER JULLIE MAIL EN DERGELIJKE IN DE GATEN! Indien jullie geen tegenbericht krijgen, blijft de planning zoals die nu is. Wie er niet kan geraken of nog verdere vragen heeft, kan contact opnemen met de verantwoordelijke Louis Vandermersch (0493600957).

WAT BRENG JE ALLEMAAL MEE?

• Doe zeker je uniform aan!

• Bij mooi weer: zonnecrème & een petje Bij minder mooi weer: regenjas

• Zwembroek + handdoek (+ duikbril)

• Lunchpakket + drankje + tussendoortje

• Goed humeur!

 

 

 

logo

 

 

Sorry, inschrijven is niet meer mogelijk.

 

 

Terug